آشنایی با 9 تیپ شخصیتی مختلف انسان ها تیپ شخصیتی

شخصیت شناسی آدم ها تیپ شخصیتی intj شخصیت وسواسی شخصیت آدم ها شخصیت وسواسی چیست شخصیت شناسی هالند تیپ شخصیتی estj روانشناسی ازدواج روانشناسی ازدواج روانشناسی مردان راههای رشد و سلامت شخصیت روانشناسی ازدواج شخصیت وسواسی کمالگرا تیپ شخصیتی esfj شخصیت مرزی شخصیت وسواسی کمالگرا تیپ شخصیتی intj شناخت شخصیت ادم ها شخصیت ادم ها شخصیت وابسته

تیپ های شخصیتی مختلف انسان ها:یکی از تئو ریهای جالب در زمینه تیپهای شخصیتی ،تئوری انیاگرام است که هنوز در ایران در بین روانشناسان متخصص و اساتیددانشگاه، چندان شناخته شده نیست.این تئوری در ابتدا توسط جورجیوف دانشمند و عارف بزرگ روسی مطرح شد و بعدهاتوسط روانشناسان خصوصا”نارن جو” وارد حیطه روانشناسی گردید و تا کنون پژوهشهای زیادی در ابعاد گوناگون روی آن صورت گرفته است و اکنون جایگاه ویژه ای در جهان پیدا کرده است.

آشنایی با 9 تیپ شخصیتی مختلف انسان ها

تئوری انیاگرام یا تیپ های نه گانه (دز شکل فعلی آن) در واقع ترکیبی از عرفان شرقی و روانشناسی مدرن است .هدف جورجیوف از تحقیق در این زمینه شناخت ابعاد شخصیت انسان و ارائه راهکار برای رشد و خود آگاهی بیشتر انسان بوده است .زیرا جورجیوف بر این باور بود که تا انسان خود را به درستی نشناسد، قادر به کمک به خود و نیز کمک به دیگران نخواهد بود. او انسانها را به نه تیپ شخصیتی تقسیم می کند که هر تیپ دارای نقاط قوت و ضعف خاص خود می باشد .در اینجا این نه تیپ به صورت خیلی مختصر ارائه می شود:

۱-تیپ کمالگرا:
این افراد به دنبال کامل بودن در همه چیز هستند و از ناکامل بودن خود سر خورده اند.ایده آلیست هستند و هر قدر هم پیشرفت کنند باز راضی نمیشوند و یک ندای درونی به آنهامیگوید که خوب کار نمی کنی . این افراد به احتمال خیلی زیاد، دارای والد یا والدین ایراد گیری بوده اند که به راحتی راضی نمی شدند.این اشخاص هم ،ایرادگیر و کنترل کننده و معمولادارای اضطراب هستند و زمینه شخصیت وسواسی در آنان زیاد است، زیرا این ویژگیها را حد اقل از یکی از والدین یاد گرفتند.

۲-تیپ مهرطلب یا کمک کننده:
.این افراد دائم به فکر دیگرانند.خود را به آب و آتش می زنند تابه دیگران کمک کنند.به قول قدیمیها حسن هلاک هستند .نیاز به محبت و توجه دارند .قادر به “نه” گفتن، نیستند، چون از طرد شدن واهمه دارند.افرادی وابسته و متکی به دیگرانند.حرمت ذات پایینی دارند و همواره به دنبال تایید و تحسین دیگرانندو…

۳-تیپ پیشرفتگرا یا موفقیت جو:
این افراد برای پیشرفت سخت کار میکنند و جویای نام و مقام هستند.افرادی پر کار و رقابت جو هستند و برای پیشرفت کردن دست به هر اقدامی که لازم باشد میزنند. در حالت افراطی به تیپ “آ” تبدیل میشوند و ورکالیست هستند و بیشترین لذت را در کار کردن میبرند .این خطر در آنها وجود دارد که توجه به کار و موفقیت و رقابت با دیگران بیش از توجه به خود و خانواده اش اهمیت پیدا کند …

۴-تیپ رمانتیک محزون یا هنرمند:
این افراد بسیار احساساتی و زود رنج هستند .خود را با احساسات دیگران درگیر می کنند و چون از تخیل بسیار نیرومندی برخوردارهستند خودشان هم دچار همان احساسات می شوند.افسردگی و نوسان خلق در این افراد زیاد مشاهده می شود.از کارهای یکنواخت خسته می شوند و نیز اگر امکان آن باشد ولخرج هستند. در بین نه تیپ انیاگرام حساسترین تیپ شخصیتی، افراد تیپ چهار هستند و زندگی در کنار این افراد مثل راه رفتن روی یخ است ….تضادهای وجودی زیادی دارند و…(احتمال ابتلا به اعتیاد در این تیپ، به نسبت سایر تیپها ،بیشتر است).

۵-تیپ فکور:
این افراد بسیار در خود فرو رفته یا درونگرا هستند (از بودن در جمع لذت نمی برند و اجتماع گریزند) .قادر به ابراز احساسات خود نیستند و معمولا تمایل کمی برای ازدواج دارند.در کلاس معمولا در ردیف آخر می نشینندتا همه را ببینند ولی دیگران او را نبینند.دوست دارند دیده نشوند و نامرئی باشند .همواره احساس را بعد از عقل تجربه میکنند.اهل کتاب خواندن و جمع آوری اطلاعات هستندو می خواهند از همه چیز سر در بیاورند …

 

۶-تیپ وفاخو، وفاجو و شکاک:
این افراد به همه چیز سوء ظن دارند . افرادی محتاط هستند . می خواهند بدانند که در ذهن دیگران راجع به آنها چه می گذرد.نگران خیانت و بی وفایی دیگرانند .معمولا اضطراب دارند و دوست دارند وظیفه آنها در جایی که هستند مشخص و تعریف شده باشد.و…

۷-تیپ خوش بین و خوش گذران:
این افراد به دنبال لذت جویی بوده و برونگرا ترین تیپ در بین نه تیپ انیا گرام هستند.تابع فلسفه اپیکور هستند که زندگی یعنی لذت بردن و دوری از درد .افرادی اجتماعی و رفیق باز هستند. معمولا همه فن حریفند و در چند چیز تبحر دارند و بسیار خوش بینند. همواره به دیگران امید میدهند،نگران نباش همه چیز درست میشه. اهل بلوف زدن و خالی بندی و یا غلو کردن هم هستند و…( به خاطر لذت جوئی ، تنوع طلبی و هیجان خواهی بالا، احتمال گرایش به اعتیاد در این تیپ نسبتا زیاد است)…

۸-تیپ چالشگر یا قدرت طلب:
این افراد به دنبال قدرت و تسلط بر دیگران هستند . دوست دارند مدیر و رهبر باشند و دستور بدهند. بسیار کنترل کننده هستند و آمرانه با دیگران رفتار میکنند.تمایل به دیکتاتور بودن دارند. اگر دیگران خصوصا زیر دستان آنها ،از آنان اطاعت نکند، سخت بر آشفته و عصبی می شوند..در عین حال حمایت کننده هم هستند و از زیر دستان خود حمایت میکنند ولی به این شرط که آن افراد مطیع اوامر این عالی جنابان باشند ؟! .افرادی انتقام جو بوده و .

۹-تیپ صلح طلب و میانجی:
این افراد دنبال آرامش و صلح و آشتی با دیگرانند.همواره میخواهند بین دیگران میانجی شوند تا بین آنها آشتی بر قرار کنند.افرادی انطباق پذیر و تابع هستند.از درگیری و خشونت پرهیز می کنند و حتی شاید از آن می ترسند.نسبتا تنبل هستند .در تصمیم گیریها مشکل دارند و آخرین تصمیم را درست نمی گیرند و…

این ویژگیها سرنخهای این تیپها بودند .و شرح تفصیلی آن زیاد است.فرض بر این است که هر فرد همانگونه که دارای یک گروه خونی است دارای یکی از این تیپهای شخصیت می باشد. در ضمن میزان سلامت شخصیت در هر تیپ از یک تا نه در نوسان است .افراد در هر تیپ می توانند از سلامت کامل تا عدم سلامت در نوسان باشند . نکته دیگر اینکه نه گروه شخصیتی به سه گروه یا مثلث تقسیم می شوند و در درون هر مثلث ،هر تیپ به ویژگیهای بعضی تیپها نیز گرایش دارد که اصطلاحا به آن بال یا وینگ می گویند .این مثلثها به شرح زیر است:

۱-مثلث اراده که شامل تیپهای یک،هشت و نه است.
۲-مثلث قلب یا احساسات که شامل تیپهای دو،سه و چهار می باشد.
۳-مثلث مغز یا تفکر که شامل تیپهای پنج،شش و هفت است.

برای شکل گیری هر تیپ علل خاصی پیش بینی شده است که بیشتر بر میگردد به تجربیات خاص دوران کودکی و نحوه ارتباط والدین باکودک .راه رشد و سلامت هم برای هر تیپ خاص همان تیپ است . برای شناخت تیپ شخصیتی خود باید با ابزار دقیق که همان تست شخصیت انیاگرام است ،مورد آزمون قرار گیرید و سپس راههای رشد و سلامت شخصیت خود رابا کمک روانشناس آشنا و مسلط به این تئوری، باز یابید.اینجانب برای اولین بار در ایران ، این تست را تدوین و استاندارد کردم و دارای ۷۵ گویه یا آیتم است و برای مشاوره و رواندرمانی بسیار کمک کننده بوده است.
منبع : دلگرم

 

آشنایی با 9 تیپ شخصیتی مختلف انسان ها

تیپ شخصیتی,تیپ کمالگرا,حساسترین تیپ شخصیتی,شناخت ابعاد شخصیت انسان,تیپ شخصیتی enfp,تیپ شخصیتی istj,تیپ شخصیتی intj,تیپ شخصیتی estj,تیپ شخصیتی esfj,تیپ شخصیتی infj,تیپ شخصیتی intp,تیپ شخصیتی infp,تیپ شخصیتی entp

تهیه مافین چغندر و شکلات خوشرنگ طرز تهیه مافین چغندر

آموزش شیرینی پزی محمود کیک و شیرینی ایرانی آشپزی من در کانادا آموزش شیرینی پزی حرفه ای سایت شیرینی پزی محمود طرز پخت انواع مافین آموزش شیرینی پزی محمود آموزش شیرینی پزی با مایکروفر آشپزی ایرانی مواد لازم برای مافین چغندر و شکلات آشپزی ایرانی آشپزی با آنا آموزش شیرینی پزی محمود کیک و شیرینی بدون فر آشپزی افغانی آشپزی آموزش شیرینی پزی آسان آشپزی ایرانی آموزش شیرینی پزی بدون فر آموزش شیرینی پزی حرفه ای

یک کیک که واقعا واقعا خوشمزه خوشرنگ و از همه مهمتر بافت خوبی دارد و بوی لبو هم می دهد .

تهیه مافین چغندر و شکلات خوشرنگ

مواد لازم برای تعداد ۹ تا ۱۰ عدد مافین سایز استاندارد :

مواد لازم برای شکلات فراستینگ :

 

چند نکته :
اول اینکه من مواد را نصف کردم پس اگر در عکسها می بینید مواد اولیه با مقدار نمی خواند به این دلیل است نکته دوم اینکه این کیک بدون فراستینگ هم خوشمزه می شود ولی با فراستینگ بهتر و اگر با فراستینگ درست کردید چون خامه دارد حتما دو روزه مصرفش کنید.

قالب مافینی که استفاده کردم ۱۲ تایی ولی از اون سایز متوسط ها چون با اینکه رسپی را نصف کردم همین ۱۰ تا مافین درست شد.

* دستور تهیه آرد Self-Rising هم می توانید در این لینک ببینید. فقط باید به آرد معمولی بیکینگ پودر و نمک اضافه کنید.

طرز تهیه :
ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
و داخل سینی مخصوص مافین کپسول کاغذی بچینید یا اینکه چرب کنید و بدون کپسول کاغذی مافین را درست کنید.

لبوها را که قبلا پختید و پوست گرفتید با رنده درشت رنده کنید.
شکلات را خرد کنید و با کره داخل ظرفی بریزید که بتوانید بن ماری کنید یا روی  کتری آبجوش بگذارید و هم بزنید تا کره و شکلات آب شود و مخلوط شود و بعد از روی شعله بردارید.

آرد و بکینگ پودر و شکر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و الک کنید.
چغندرها را با شکلات و کره آب شده مخلوط کنید و تخم مرغ زده شده را اضافه کنید. نیازی به استفاده از همزن ندارید و تخم مرغها را کمی با چنگال بزنید و بعد از اضافه کردن به مایه شکلات و چغندر سریع هم بزنید چون شکلات گرم هست و ممکنه تخم مرغ ببنده و در آخر مخلوط آرد و شکر الک شده را در سه مرحله جداگانه اضافه کنید و فولد کنید ( هم نزنید) و بعد با قاشق مخلوط را داخل کپسولها بریزید.

و با الک کوچک روی مافین ها آرد کامل بپاشید. در دستور اصلی در اینجا از آرد Rye استفاده می کند که می دانم تو ایران به سختی گیر می آید در اینجا می توانید از آرد کامل استفاده کنید ولی بطورکلی آرد کامل نمی تواند جایگزین آرد Rye شود.

سینی را داخل فر گذاشته و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
بعد از اینکه از فر در آوردید بگذارید مافین ها داخل قالب به مدت ۵ دقیقه بماند و بعد روی رک سیمی بگذارید تا خنک شود و فراستینگ آماده شده را روی آن بریزید.

برای درست کردن فراستینگ تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله بگذارید تا به جوش آید، به محض اینکه به جوش آمد از روی شعله بردارید و شکلات خرد یا رنده شده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود.

تهیه مافین چغندر و شکلات خوشرنگ

طرز تهیه انواع مافین,طرز تهیه مافین چغندر,طرز تهیه مافین چغندر و شکلات,مواد لازم برای مافین چغندر و شکلات,پخت انواع مافین,طرز تهیه انواع مافین غذایی,طرز تهیه انواع مافین ها,طرز تهیه انواع مافین گوشت,طرز تهیه انواع مافین شکلاتی,طرز تهیه ی انواع مافین,طرز پخت انواع مافین,طرز تهیه انواع کیک مافین,دستور پخت انواع مافین,آموزش پخت انواع مافین

صحیح ترین روش نگهداری خوراکی ها راه های نگهداری خوراکی ها

نگهداری مواد غذایی در فریزر روش های نگهداری خوراکی ها راهنمای نگهداری مواد غذایی روش های نگهداری خوراکی ها نگهداری مواد غذایی در فریزر روش نگهداری مواد غذایی در گذشته نگهداری مواد غذایی در یخچال نحوه نگهداری مواد غذایی نگهداری مواد غذایی در فریزر خانه داری هتل نگهداری مواد غذایی در فریزر نگهداری مواد غذایی به روش سنتی خانه داری هتل خانه داری آکا روش نگهداری مواد غذایی در یخچال روش نگهداری مواد غذایی در گذشته نگهداری مواد غذایی به روش صنعتی خانه داری در هتل خانه داری در هتل راه نگهداری مواد غذایی

نباید چیزی را اسراف کنیم، نباید باقی ماندۀ خوراکی ها را دور بریزیم اما از سوی دیگر نباید با مصرف خوراکی هایی که مدتی طولانی مانده اند، سلامت خود را به خطر بیندازیم و مسموم شویم.

صحیح ترین روش نگهداری خوراکی ها
بنابراین، چه طور می‌توانیم به خوبی از خوراکی ها محافظت کنیم تا با مصرف شان دچار مسمومیت نشویم؟

طولش ندهید
در تمام خوراکی های پخته یا خام، تعداد بسیار زیادی باکتری کمابیش مضر وجود دارد، البته این امر کاملاً عادی است. ما در یک حباب کاملاً استریل زندگی نمی‌کنیم و مجهز به سیستم ایمنی هستیم که مانع از آسیب رساندن میکروب ها به بدن مان می‌شود. اما اگر برخی از این میکروب ها غیر عادی و بیش از حد رشد کنند، می‌توانند از توانایی سیستم ایمنی ما فراتر بروند.
رطوبت، گرما و هوای طوفانی، شرایطی هستند که میکروب ها را تحریک می‌کنند و می‌توانند خیلی سریع در تمام خوراکی های ناتمام تکثیر شوند، زمانی که چند نوع خوراکی مانند سالاد گوجه فرنگی و مازارلا، جوجه کباب و خوراک راتاتوی سر میز داریم، احتمال باقی ماندن و اضافه آمدن آنها بیشتر می‌شود.
چه زمانی که دو نفر سر میز هستند و چه زمانی که پانزده نفر، بعد از خوردن سالاد گوجه، باقی ماندۀ آن را فوراً داخل یخچال بگذارید سپس بروید سراغ جوجه کباب. نگذارید یک دسر مدت زیادی را از ابتدا تا انتهای مدت غذا خوردن سر میز بماند، و تنها کارکردش چینش و تزیین میز باشد.
در مورد همۀ خوراک ها این نکته را رعایت کنید.
خیلی سریع می‌توانید بقیۀ خوراکی ها را بعداً بیاورید. با این کار میزتان کمی دیرتر تکمیل می‌شود اما خطر رشد باکتری ها کاهش خواهد یافت.

بسته بندی کنید
احتمالاً عادت دارید که باقی ماندۀ خوراکی ها را درون ظروف پلاستیکی نگه داری کنید. این کار مانع از رسیدن هوا به آن می‌شود.
اما اگر به اندازۀ کافی چنین ظرف هایی ندارید، می‌توانید یک فویل پلاستیکی نازک روی بشقاب یا کاسه ای که باقی ماندۀ خوراک در آن مانده است، بکشید.
ضمناً تمام چیزهایی را که بریده اید یا تکه تکه کرده اید را هم با یک لایۀ محافظ پلاستیکی بپوشانید، مثلاً سبزیجات خامی که هنگام آشپزی زیاد آمده اند، جوجه و گوشت کباب شده، نان و … .
اگر مقدار زیادی پنیر خریده اید، علاوه بر آن که آن را درون محفظۀ خودش قرار می‌دهید، با یک فویل نازک هم بپوشانیدش. با این کار طول عمر پنیر را برای مدتی طولانی و بدون ایجاد خطر افزایش خواهید داد.
همۀ این فرآورده ها با کم کردن احتمال رشد باکتری ها، کاملاً ایزوله خواهند شد. علاوه بر این، خشک نمی‌شوند و فضای کمتری را هم از یخچال تان اشغال خواهند کرد.

کاغذ آلومینیومی را فراموش کنید
مطمئناً کار کردن با فویل آلومینیومی خیلی راحت تر است، خصوصاً وقتی که فویل پلاستیکی به خودش می‌چسبد! اما امنیت فویل آلومینیومی کمتر است بنابراین کمتر باید مورد استفاده قرار بگیرد.
در واقع، فویل پلاستیکی تمام خوراکی را به خوبی می‌پوشاند و آن را غیر قابل نفوذ می‌سازد، در حالی که پوشش آلومینیومی همیشه فضاهایی برای نفوذ هوا دارد.
زمانی که یک کاسه یا بشقاب را با فویل پلاستیکی می‌پوشانید، داخل ظرف را می‌بینید و یادتان می‌آید مثلاً دو روز است که آن خوراکی باقی مانده است، و باید هر چه سریع تر مصرفش کنید. در حالی که درون ظرفی را که با فویل آلومینیومی پوشانده اید نمی‌بینید و احتمال دارد که آن خوراکی را فراموش کنید.
در نهایت فرآورده هایی که در تماس مستقیم با آلومینیوم قرار دارند، ممکن است کوچک ترین ذرات را جذب کنند خصوصاً اگر آن ذرات اسیدی باشند، و این وضعیت به هیچ برای سلامتی خوب نیست.

منجمد کنید
باقی ماندۀ لازانیا، ماکارونی، خوراک سبزیجات، خوراک گوشت و … را که عاشقانه تهیه کرده اید، بگذارید منجمد شود.
اما این کار را باید خیلی سریع و بدون معطلی انجام دهید زیرا اگر میکروب ها در آن رشد کرده باشند، به محض اینکه بخواهید آن را مجدداٌ گرم کنید، خیلی سریع تکثیر می‌شوند و از محیط مناسبی که برای رشدشان یافته اند، خیلی خیلی راضی خواهند بود.
اگر مقدار باقی ماندۀ خوراکی قابل توجه است، آن را در وعده های کوچک منجمد کنید تا سرما هر چه سریع تر بتواند به خوبی به مرکز آن برسد.
قطعاً می‌دانید که نباید خوراکی را که یک بار یخ زده و یخش باز شده، دوباره منجمد کرد.
بنابراین اگر لازانیا یخ زده بود، سعی کنید طی ۴۸ ساعت آینده، آن را به مصرف برسانید.

خیلی سریع سرد کنید
عادت دارید، زمانی که یک خوراک را از قبل آماده می‌کنید تا بعداً مورد استفاده قرار دهید، به آنز زمان بدهید  تا کمی خنک شود، سپس آن را درون یخچال قرار می‌دهید. این کار باعث می‌شود که آن خوراکی زمان کافی برای رشد میکروب ها را داشته باشد.
این یک عادت قدیمی است، از زمانی که یخچال وجود داشته، نسل به نسل منتقل شده است، به بهانۀ اینکه نباید به یخچال آسیب بزنیم. در واقع، اگر این کار را نکنیم، یخچال برای سرد کردن آن هم مجبور است برق بیشتری مصرف کند و هم بیشتر کار کنید. اما اگر این کار را نکنید، یخچال تان هیچ طورش نمی‌شود، نه خراب می‌شود و نه می‌ترکد.
اصول بهداشتی دربارۀ خوراکی ها، انتظار دارد که سلامت خودتان را با رشد میکروب ها به خطر نیندازید و تمام آنچه را که از قبل آماده می‌کنید، خیلی سریع در دمای سرد قرار دهید. دمای خوراکی که مرکز آن ۷۰ درجۀ سانتیگراد است، طی مدت ۹۰ دقیقه به ۳ درجۀ سانتیگراد می‌رسد. با این کار، می‌توانید خوراک را ۵ روز در این دما نگه دارید.
برای سلامت ماندن خوراکی که از قبل آماده می‌کنید، آن را درون یک ظرف پلاستیکی بریزید، هر چه ظرف بزرگتر باشد بهتر است، زیرا زودتر سرد می‌شود، سپس آن را درون یخچال بگذارید، اگر فریزرتان جا دارد، بعد از این که خوراک مورد نظر خنک شد، آن را داخل فریزر بگذارید، اگر هم جا ندارد، به وسیلۀ دستگاه تنظیم دما، تا جایی که می‌توانید، دمای یخچال تان را پایین بیاورید. شاید با این کار کمی بیشتر برق مصرف کنید، اما خطر رشد میکروب ها و در نتیجه مسمومیت را کاهش خواهید داد.

 

منبع : seemorgh.com

 

 

صحیح ترین روش نگهداری خوراکی ها

بهترین روش نگهداری خوراکی,بهترین روش نگهداری مواد غذایی,راه نگهداری مواد غذایی,راهنمای نگهداری مواد غذایی,روش نگهداری مواد غذایی,روش های نگهداری خوراکی ها,نگهداری مواد غذایی,راههای نگهداری مواد غذایی,روش نگهداری مواد غذایی در قدیم,روش نگهداری مواد غذایی در گذشته,نحوه نگهداری مواد غذایی,روش نگهداری مواد غذایی در خانه,طریقه نگهداری مواد غذایی,روش نگهداری مواد غذایی در یخچال,روشهای نگهداری مواد غذایی,راه های نگهداری خوراکی ها,نگهداری مواد غذایی در فریزر,نگهداری مواد غذایی در قدیم,نگهداری مواد غذایی در یخچال,نگهداری مواد غذایی در گذشته,نگهداری مواد غذایی به روش صنعتی,نگهداری مواد غذایی به روش سنتی,نگهداری مواد غذایی در سردخانه,نگهداری مواد غذایی pdf,شرایط نگهداری مواد غذایی

کاهش عوارض یائسگی با طب سنتی کاهش عوارض یائسگی

درمان کم خونی اخبار پزشکی و سلامت پزشکی و سلامت درمان کم خونی شدید مجله بهداشت بانوان درمان کم خونی شدید راههای کاهش عوارض یائسگی مطالب پزشکی و سلامت بهداشت شخصی بانوان توصیه های پزشکی عارفان پزشکی و سلامتی مطالب پزشکی و سلامت درمان کم خونی با غذا آموزش بهداشت بانوان اخبار پزشکی و سلامت اخبار پزشکی و سلامت بهداشت شخصی بانوان درمان کم خونی توصیه های پزشکی بهداشت شخصی بانوان

معمولاً افراد با پشت سر گذاشتن سال های فعال زندگی امیدوارند که در دوران فراغت بتوانند روزهای خوشی را پشت سر بگذارند اما این موضوع برای بسیاری از خانم ها صدق نمی کند زیرا خانم ها دائماً درگیر مشکلاتی هستند که تمامی ندارد و تازه با پا گذاشتن به سنین یائسگی، مشکلات بیشتری به سراغ آن ها می آید.

کاهش عوارض یائسگی با طب سنتی
– یائسگی
یائسگی دورانی است که در آن بدن بانوان استراحت می کند. اگر در دوران یائسگی دچار مشکل می شویم به این دلیل است که دوران قاعدگی خوبی نداشته ایم و از سلامت روحی و جسمی خوبی برخوردار نبوده ایم.
در واقع هر چند در دوران قاعدگی مشکل بیشتری داشته باشیم عوارض دوران یائسگی نیز شدیدتر خواهد بود. سال های پایانی تولید مثل در خانم ها با علائمی مانند گر گرفتگی، خون ریزی شدید و تغییر خلق و خو، تعریق زیاد، رشد موهای زاید، تجمع چربی، بی خوابی، افسردگی، پرخاشگری و تحریک پذیری همراه است. گیاهان دارویی برای کاهش عوارض یائسگی بسیار مفید است. از جمله این گیاهان که به شکل غذا مصرف می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد.

کرفس، کنگر، کدو، بامیه : تهیه خورش هر یک ازاین گیاهان و یا مصرف آن به اشکال دیگر تا حد زیادی گر گرفتگی را کاهش می دهد. میوه های قرمز رنگ مانند شاه توت، گیلاس، آلو و… می تواند تعریق را کاهش دهد. مصرف داروهای گیاهی مانند دم کرده گیاهان خانواده زالزالک مانند سرخ ولیک، کیالک، قره قاط، برگ درخت انگور، کاسنی و برگ چنار مفید است.

سازمان بهداشت جهانی مصرف دمنوش نسترن را پیشنهاد می کند که علاوه بر کاهش تعریق و گر گرفتگی سرشار از ویتامین C و آنتوسیانین است و مانع از بروز و عود واریس می شود؛ به همین دلیل به آن دمنوش سلامت گفته می شود. بگذارید ۷-۵ میوه نسترن با یک لیوان آب جوش ۲۰ دقیقه دم بکشد و سپس مصرف کنید. میوه نسترن نباید پودر شود زیرا پرزهای داخل آن حساسیت زاست.

– کم خونی
یکی از مشکلات شایع خانم ها کم خونی است ،بانوان نباید به مشکل کم خونی خود بی اعتنا باشند زیرا این امر بر کیفیت زندگی تأثیر می گذارد. در این زمینه شیر، توت، شیره انگور، شاه توت، آبجو، کنجد، عدس، اسفناج و تره مناسب است.این میوه ها و گیاهان علاوه بر آهن، حاوی ویتامین C است و جذب آهن را افزایش می دهد. دم کرده برگ و گل بادرنجبویه، اسطوخدوس، استفاده از پونه و نعناع کم خونی را تا حد زیادی برطرف می کند.

– تجمع چربی دور شکم
مشکل شایعی که در خانم ها باعث کاهش قدرت باروری می شود، تجمع چربی در ناحیه شکم، زیر شکم و پهلوها است. نکته ضروری توجه به اصلاح رژیم غذایی و انجام فعالیت بدنی است. از جمله شیوه های مورد تأیید در طب سنتی و طب رایج استفاده از تخم کرفس است که می توان یک قاشق مرباخوری پودر آن را بعد از ناهار به ویژه اگر وعده اصلی غذایی باشد، مصرف کرد. همچنین استفاده از آلوئه ورا از تجمع چربی در نواحی یاد شده جلوگیری می کند. مصرف گیاه خرگوشک نیز مفید است و به افرادی که بیش از ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم اضافه وزن دارند مصرف یک قاشق مرباخوری آن با نصف استکان آب بعد از وعده ناهار و شام توصیه می شود.
جوی دو سر نیز به دلیل داشتن سبوس فراوان، از جذب چربی در روده جلوگیری می کند و در دراز مدت به کاهش وزن کمک می کند. جو ی دو سر آسیاب شده را می توان به غذا یا سالاد اضافه کرد.

نکته: پودر جوی دو سر را تنها به مدت ۱۰ روز در یخچال نگه داری کنید.

شنبلیله: شنبلیله سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند. کسانی که سوخت و ساز بدنی پایینی دارند می توانند از این گیاه استفاده کنند. می توان از عرق شنبلیله قبل از ناهار و شام استفاده کرد.
منبع: سلامت نیوز

کاهش عوارض یائسگی با طب سنتی

راههای کاهش چربی دور شکم,کاهش عوارض یائسگی,یائسگی,درمان کم خونی در طب سنتی,روشهای کاهش چربی دور شکم,راههای کاهش عوارض یائسگی

مدل لاک ناخن – 8 روش لاک زدن

آموزش لاک زدن آموزشگاه آرایش و پیرایش لاک ناخن مخملی لاکچری مدل پالتو نحوه لاک زدن ناخن مانیکور ناخن آموزش مدل مانیکور ناخن عروس لاک ناخن جدید لاک های مارک دار مدل لاک ناخن پا مدل لاک ناخن عروس مدل مانیکور ناخن 2012 آموزش لاک زدن ناخن مانیکور بازی تزئین دسته گل مدل لاک ناخن عروس مانیکور پدیکور روش لاک زدن مانیکور

مدل لاک ناخن – 8 مدل لاک ناخن – 8 مدل لاک ناخن – 8 مدل لاک ناخن – 8 مدل لاک ناخن – 8 مدل لاک ناخن – 8 مدل لاک ناخن – 8 مدل لاک ناخن – 8

مدل لاک ناخن – 8

لاکلاک مارک دار,لاک ناخن,لاک ناخن مارک دار,مانیکور ناخن,مدل,مدل لاک ناخن,مدل مانیکور ناخن,نحوه لاک زدن,لاک پشت,لاکان,لاکچری,لاکتولوز,لاکانی,لاک زویا,لاک های مارک دار,لاک ناخن حرارتی,لاک ناخن جدید,لاک ناخن به انگلیسی,لاک ناخن پا,لاک ناخن زویا,لاک ناخن مخملی,لاک ناخن مات,مانیکور ناخن چیست,مانیکور ناخن در خانه,مانیکور ناخن,مانیکور ناخن پا,مانیکور ناخن آموزش,مانیکور ناخن بازی,مدل لباس,مدل مانتو,مدل مو,مدل ابرو,مدل لباس شب,مدل پالتو,مدل لاک ناخن 2013,مدل لاک ناخن,مدل لاک ناخن پا,مدل لاک ناخن ساده,مدل لاک ناخن عروس,مدل لاک ناخن مخملی,مدل لاک ناخن کوتاه,مدل لاک ناخن 2014,مدل لاک ناخن 2012,مدل مانیکور ناخن عروس,مدل مانیکور ناخن 2015,مدل مانیکور ناخن 2014,مدل مانیکور ناخن 2013,مدل مانیکور ناخن,مدل مانیکور ناخن 2011,مدل مانیکور ناخن 2012,مدل مانیکور ناخن دست,مدل مانیکور ناخن جدید,نحوه لاک زدن ناخن,نحوه زدن لاک مخملی,نحوه زدن لاک فرنچ,نحوه زدن لاک سفید,آموزش لاک زدن ناخن,آموزش لاک زدن,روش لاک زدن ناخن,روش لاک زدن